Комунальники заохотили мешканців багатоповерхівки за оплачену заборгованість

24.07.2019 16:05

У будинку № 3 по вул. Незалежної України працівники комунального підприємства «Запоріжремсервіс» почали оновлення внутрішньобудинкових мереж. Планують замінити каналізаційні труби, а також труби гарячого та холодного водопостачання. Роботи проводять у п'ятому під'їзді, мешканці якого повністю оплатили свою заборгованість перед підприємством.

За словами мешканців, внутрішньобудинкові мережі в будинку знаходяться в незадовільному стані. Будинку вже більше 50 років, і тут накопичилося безліч комунальних проблем. На цьому тижні працівники комунального підприємства «Запоріжремсервіс» почали міняти труби в п’ятому під'їзді. Тут у мешканців була заборгованість понад 15 тис. грн. Однак нещодавно її повністю погасили. Як результат - комунальники отримали кошти на виконання ремонту і стали до роботи.

- Мешканці цього під'їзду повністю сплатили борги, і з огляду на відсутність заборгованості, ми міняємо мережі по всьому стояку. Сподіваємося, це слугуватиме стимулом для інших мешканців - тобто, якщо вони сплатили за наші послуги, ми однозначно не залишимо їх без уваги. Будинок проблемний, з непрохідним підвалом, і щоб поміняти трубопровід, доводиться піднімати підлогу - це дорогі роботи. Однак ми поступово їх виконуємо, - розповів менеджер-керуючий КП «Запоріжремсервіс» Анатолій Падафет.

Представники КП відзначили, що розпочнуть міняти внутрішньобудинкові комунікацї в інших під'їздах, щойно з'являться кошти. Коли це станеться - залежить від самих мешканців і від того, наскільки сумлінно вони будуть оплачувати рахунки за утримання будинку.