У Заводському районі Запоріжжя ремонтують важливу автомобільну дорогу

26.07.2019 12:40

На перетині вулиць Фінальна-Оптимістична-Морфлотська у Заводському районі міста розпочали капітальний ремонт асфальтового покриття. Роботи виконують працівники КП «ЕЛУАШ». Ця ділянка дороги є важливим транспортним вузлом Заводського району, тому ремонт обіцяють виконати якомога швидше.

Ця ділянка дороги є особливо важливою для Заводського району. Тут інтенсивно курсує великовантажний і пасажирський транспорт, легкові автомобілі. Робітники підприємства «ЕЛУАШ» кажуть, що цей об’єкт достатньо складний, адже тут є чотири повороти та велика зливова каналізація. Але залишати цю дорогу без уваги не могли – асфальтове покриття почало деформуватися «хвилями», створюючи потенційно аварійні ситуації.

Під час капітального ремонту дороги планують замінити 1400 квадратних метрів асфальту, також частково відновлять бордюри.

Ремонт проводять не тільки на цьому об’єкті. В планах  - декілька важливих ділянок автомобільних доріг Заводського району.

- У рамках запланованої програми ми виконуємо роботи на 6 ділянках. Це близько 9 тис. метрів квадратних. Роботи виконує підприємство "ЕЛУАШ". Також у нас в районі задіяна підрядна організація "Онур, яка виграла тендер на ремонт доріг загальною площею близько 25 тис. квадратних метрів, - розповів голова Заводської районної адміністрації Андрій Баєв.