Працівники КП «ЕЛУАШ» і «Запоріжремсервісу» ліквідовували наслідки негоди в цілодобовому режимі

05.08.2019 15:53

Сильні пориви вітру і тривала злива завдали місту чималої шкоди. Через погіршення погодних умов комунальні служби вже кілька днів працюють у посиленому режимі.

Бригади комунальників поділилися на дві зміни: одні вночі розчищали всі проблемні ділянки, де збиралося багато води, інші вдень прибирали сміття і гілки. В деяких місцях повалені дерева і обламані великі гілки перегородили проїзд, тому більшу частину зусиль спрямували саме на їх прибирання.

Зараз комунальники продовжують працювати по всьому місту. Зокрема у Вознесенівському районі в роботі задіяно 17 робітників та 6 одиниць спеціального транспорту - це вантажні машини, трактори і вакуумні підмітально-прибиральні машини «Джонстон».

- У першу чергу ми прибирали гілки і сміття з дороги, щоб звільнити проїжджу частину і тротуари. Активно співпрацюємо з районною адміністрацією, на допомогу нам приходять і бригади чергових рятувальників. Наразі вже прибрана дамба, тротуарна частина вулиці Перемоги. Ще одна бригада взяла на себе проспект Соборний, ліквідуємо наслідки негоди на території від вул. 12 квітня і до вул. Гагаріна. Опісля - переїхали на проспект Маяковського і бульвар Шевченка, - розповів начальник КП «ЕЛУАШ» по Вознесенівському району Максим Кікош.

Найбільш постраждалі ділянки комунальники обіцяють прибрати вже до сьогоднішнього вечора, повністю ж ліквідувати негативні наслідки штормової погоди планують протягом кількох днів.