У Комунарському районі готуються до сезону реалізації живої риби

07.08.2019 16:11

У районній адміністрації відбулося засідання комісії з упорядкування роботи об'єктів сфери обслуговування. Були розглянуті 2 звернення суб’єктів підприємницької діяльності щодо розміщення засобів пересувної мережі реалізації живої риби зі спеціалізованих машин і укладання договору на право користування місцем. Відповідно до чинного Порядку продаж риби розпочнеться з 1 вересня.

Місця продажу, заявлені у зверненнях підприємців, затверджені розпорядженням голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району. Зауважень щодо роботи вказаних об’єктів та оплати за договорами на право користування місцями для розташування засобів пересувної мережі в минулому році суб’єкти не мали, тому їм погоджено розміщення лотків на новий сезон.

Одночасно, з метою профілактики виникнення та розповсюдження гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь, з суб’єктами господарювання проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог чинного законодавства та наявності документів, які підтверджують безпечність та якість продукції.