В Олександрівському районі обговорювали, як запобігти продажу нелегального алкоголю і наркотиків

08.08.2019 13:01

В Олександрівській райадміністрації відбулася зустріч з представниками громадських організацій, правоохоронних органів та установ Запоріжжя. Разом обговорили можливі способи запобігання і недопущення розповсюдження наркотичних речовин у межах території.

Подібна зустріч відбулася вдруге. Її провела Олександрівська районна адміністрація за дорученням міського голови Запоріжжя Володимира Буряка. Головна мета - знайти спосіб зупинити продаж нелегального алкоголю і поширення наркотиків у місті. Під час обговорення прийшли до висновку, що потрібно діяти спільно та проявляти особливу пильність до підозрілої реклами та до нелегальної реалізації алкоголю.

Представники громадських організацій запропонували правоохоронним органам провести спільні рейди. Голів ОСББ та квартальних комітетів закликали повідомляти поліції, якщо помітили факт нелегального продажу алкогольних напоїв або розповсюдження наркотиків.

Керівництво районної адміністрації повідомило, що створить канали комунікації, за якими містяни зможуть поділитися своїми думками з приводу цієї проблеми.

- У нас є мета максимально мобілізувати всі ресурси, включаючи громадські сили, щоб ми принаймні зараз почули думки людей і визначилися, як і куди нам далі рухатися. Звичайно, одним зборами ми проблеми не вирішимо. Тому наше рішення - зібрати пропозиції від людей, для цього створимо електронну адресу, куди кожен зможе написати свої побажання, спостереження, - розповів заступник голови Олександрівської районної адміністрації Олександр Наріженко.