Володимир Буряк привітав запорізьких будівельників із професійним святом

08.08.2019 17:25

Щороку в другу неділю серпня в Україні відзначають День будівельника. З нагоди свята Володимир Буряк привітав запоріжців-представників цієї галузі. Кращих у професії міський голова відзначив почесними грамотами.

На урочисте зібрання у малій залі Запорізького міськвиконкому були запрошені запорізькі будівельники, які неодноразово брали безпосередню участь у покращенні зовнішнього вигляду міста. Саме завдяки їм було зведено чимало об’єктів у нашому місті.

- Що може вивести країну із кризи? Тільки будівництво. І мені дуже приємно, що сьогодні я маю нагоду подякувати особисто кожному з тих, хто посприяв розвитку Запоріжжя. Спільними зусиллями ми реконструюємо місця відпочинку для жителів міста. У планах – чимало нових проектів, тож ми покладаємо на вас великі сподівання, - зазначив міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

Серед найважливіших об’єктів останніх років Володимир Буряк виділив новий термінал аеропорту «Запоріжжя» та запланований ремонт злітно-посадкової смуги, проспект Маяковського, сквер Театральний, Алею Троянд, шляхопроводи по проспекту Металургів та вулиці Калібровій, пам’ятник Героям Чорнобиля, парки Ювілейний, Гагаріна, Климова, 30-річчя визволення України, а також капітальні ремонти в дитячих садочках, завдяки чому вдалося скоротити чергу в них в 9 разів.

Також міський голова привітав будівельників із прийдешнім святом, побажав натхнення у майбутніх проектах та стабільності у теперішніх. Кращих представників галузі – відзначив почесними грамотами виконавчого комітету Запорізької міської ради. Серед нагороджених – працівники КП «Управління капітального будівництва», департаменту архітектури та містобудування і представники підрядних організацій.

Спеціальною відзнакою виконавчого комітету міської ради «Орденом пошани» за вагомий особистий внесок у будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт об’єктів міста нагороджено радника міського голови, заслуженого будівельника України Володимира Федосійовича Грищенка.