Увага! Зміни руху транспорту на проспекті Металургів (оновлено)

09.08.2019 14:26

У зв’язку з проведенням капітального ремонту зливової каналізації на перехресті проспектів Соборний та Металургів в м. Запоріжжя з 13 серпня та до завершення робіт, рух транспорту з Заводського району через перехрестя буде припинено, як і рух пр. Соборним на ділянці від пр. Металургів до вул. Добролюбова.

Заїзд громадського транспорту на зупинку «пр.Металургів», яка знаходиться біля буд.14 по пр.Металургів,  не здійснюватиметься.

Зупинку «пр. Металургів», яка знаходиться біля буд. 222 по пр.Соборному, тимчасово перенесено до буд. 218.

Робота громадського транспорту буде організована наступним чином:

Рух тролейбусного маршруту №9 здійснюватиметься сполученням «вул.Сєдова – БК ЗАлК – вул.Сєдова» (від вул.Сєдова через вул. Перемоги, пр. Металургів, вул. Південне шосе, вул. Сєдова).

Рух тролейбусного маршруту №13 буде закрито.

Рух тролейбусів за маршрутами №3, 8, 11, 17 від перетину пр. Соборного та пр. Металургів, в напрямку пл. Запорізької, організовано по пр. Металургів, вул. Незалежної України, вул. Добролюбова.

Автобусний маршрут №16 працюватиме до зупинки «БК ЗАлК».

Автобусні маршрути здійснюватимуть об’їзд:

  • за напрямком Хортицького району - через вул. Рекордну та вул. Верхню;
  • маршрути №29, 38, 58 – через вул. Рекордну, вул. Портову, пр.Соборний;
  • інші маршрути - через вул. Рекордну, вул. Добролюбова, пр. Соборний і далі за своїми напрямками.

Більш детальну інформацію щодо здійснення об’їзду громадського транспорту можна дізнатися на сайті (http://gortrans.zp.ua) управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради.