МФК «Металург» готується до поєдинку з ФК «Інгулець»

09.08.2019 12:50

Це дебютний домашній матч сезону в рамках третього туру Першої ліги чемпіонату України з футболу. Відбудеться гра вже цієї суботи, 10 серпня, на стадіоні «Славутич-Арена».

Суперник – ФК «Інгулець» - професійний клуб із селища міського типу Петрове на Кіровоградщині, який став фіналістом останнього Кубку України і зустрівся там із "Шахтарем" саме у Запоріжжі.

Готуючись до майбутнього протистояння, футболісти запорізького клубу приділяють час відновленню й посилено готуються до суботньої гри на тренувальній базі на Великому Лузі.

- Настрій у гравців бойовий. Хлопці та тренерський штаб чекають матчу з великим нетерпінням. Сподіваюся, потішимо вболівальників і глядачів, продемонструємо хорошу гру. Заповнені вщент трибуни стадіону підбадьорюють футболістів і налаштовують на перемогу. Тож, наше головне завдання, аби на наступних домашніх поєдинках «група підтримки» зростала, – зазначив головний тренер запорізького «Металурга» Іван Богатир.

Заступник міського голови Анатолій Пустоваров зазначив, що для всієї футбольної родини міста справдилася давня мрія – Перша ліга стала реальністю.

- Ми зробили це. Авжеж, не без жеребкування, не без сприяння фортуни, але ми досягли бажаного результату. Я вважаю, в цьому є заслуга команди наших гравців і тренерів, але задля перемоги треба докласти зусиль і з боку вболівальників. Відвідати гру мають тисячі запоріжців, аби забезпечити гідну підтримку наших гравців. МФК «Металург» боротиметься за честь всього міста і тому трибуни стадіону мають бути заповнені. Я впевнений, що таку команду треба підтримувати, і не тільки у разі перемоги. Це футбол - на жаль, або на щастя, цікавий і непередбачуваний. Перша ліга дуже потужна, в прийдешньому сезоні до 10 команд ставлять собі за мету вихід у Вищу лігу, – розповів заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Матч між «Металургом» та «Інгульцем» розпочнеться в суботу на «Славутич Арені» о 18.00.