Міський футбольний клуб «Металург» провів перший домашній матч у новому сезоні

12.08.2019 12:11

10 серпня на запорізькому стадіоні «Славутич Арена» у межах третього туру Чемпіонату України з футболу Першої Ліги гравці «Металурга» зустрічалися з фіналістом Кубка України ФК «Інгулець» з райцентру Петрове Кіровоградської області. На жаль, довгоочікуваний матч на «Славутич-Арені» пройшов для господарів за гіршим сценарієм.

Команда Івана Богатиря пропустила швидкий гол уже на 8-й хвилині. Після стандарту Ілля Коваленко відправив м’яч у ворота Ігоря Левченка – 0:1. Ближче до середини тайму «Металургу» вдалося вирівняти гру, хоча повноправно володіли ініціативою футболісти «Інгульця». Найкращий шанс відзначитися у господарів мав Олексій Щебетун. Нападник «Металурга» обіграв захисника, опинившись прямо перед Богданом Шустом, але удар пройшов повз ворота.

У гостей особливо загрозливо виглядали стандарти. Через те, що гравці «Металурга» не встигали за стрімкими атаками «Інгульця», доводилося часто фолити. Як наслідок, ще в першому таймі запоріжці залишилися в меншості. Денис Бєлоусов отримав дві жовті картки і покинув поле. Ситуація ще більше ускладнилася з другим вилученням «Металурга». На 50-й хвилині Сергій Кулінчіч так само «постраждав» від дій арбітра, побачивши перед собою другу жовту.

Тим не менш удев’ятьох запоріжці почали діяти сміливіше і агресивніше. «Інгулець» зарано заспокоївся, за що міг поплатитися мінімум двічі. Звичайний штрафний в центрі поля ледь не перетворився на гол-красень від Євгена Сухіни. Удар зі своєї половини поля застав зненацька Богдана Шуста – м’яч влучив у поперечку, а на добиванні не пощастило Костянтину Чернію – вище воріт.

Під час стандартів «Металурга» підключався навіть голкіпер Ігор Левченко. Так відчайдушно запоріжці прагнули відігратися. Однак «Інгулець» у компенсований час зняв усі питання. Відзначився найкращий бомбардир клубу Олександр Акименко – 0:2.

Наступну гру «Металург» проведе на виїзді, вже за тиждень футболісти вирушать в Одеську область, де зіграють з «Балканами».