У Заводському районі тривають роботи з середнього ремонту дорожнього покриття

06.09.2017 11:55

У всіх районах міста тривають роботи з середнього ремонту доріг. Сьогодні, 6 вересня, голова районної адміністрації міської ради по Заводському району Андрій Баєв проінспектував виконання робіт по вул. Перспективній.

- КП «ЕЛУАШ» виконує середній ремонт дорожнього покриття. Підготовлено під асфальтування майже 1,5 тис. кв. м дороги. Зараз робітники встановлюють бордюри на протязі усієї ділянки - це близько 300-320 погонних метрів. Одночасно з виконанням середнього ремонту дорожнього покриття, на тих ділянках, де це необхідно також відбувається ремонт тротуарів. На цій ділянці замінили тротуар від вул. Молодіжної до вул. Фільтрової, - розповів Андрій Баєв.

За програмою середнього ремонту в Заводському районі заплановано відремонтувати близько 19 тис. кв. м дорожнього покриття. Як зазначив Андрій Баєв, вже завершено асфальтування на вул. Молодіжній, вул. Добровольчих батальйонів, вул. Аматорській. На завершальному етапі роботи по вул. Фінальній (близько 1,2 тис. кв. м від вул. Павлокічкаській до вул. Історичної) з частковою заміною бордюрів.

Субпідрядні організації «Ремшляхбуд» і «Техпромсервис» виконують роботи по вул. Демократичній (2800 кв. м.), вул. Діагональній (близько 3000 кв. м) і вул. Південне шосе (близько 3000 кв. м). Завершити ремонтні роботи планується до 15 жовтня.