Запоріжжя готується приймати іноземних туристів і футбольних уболівальників

12.08.2019 17:29

Вже цього четверга – 15 серпня – футбольний клуб «Зоря» (Луганськ) зіграє проти ЦСКА (Софія, Болгарія) у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи. Початок матчу о 20.00 на стадіоні «Славутич Арена».

Заступник міського голови Анатолій Пустоваров напередодні гри провів організаційну нараду з представниками профільних департаментів, комунальних служб та правоохоронних органів.

- Сьогодні головну увагу акцентували на проведенні самого заходу, безпеці й комфорті всіх, хто прийде на свято футболу у Запоріжжі. У день матчу рух громадського транспорту буде подовжено до 00.00 в усіх напрямках. Обговорювалась також ініціатива посилення публічної безпеки поліцейськими. Всіх прихильників футболу ми запрошуємо на стадіон – отримати задоволення від гри і повболівати за клуб, що грає у Запоріжжі. Водночас закликаємо дотримуватись правил поводження на стадіонах під час проведення футбольних матчів, зберігати порядок і безпеку на трибунах, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

За попередніми підрахунками очікувана кількість іноземних фанатів, активних уболівальників ФК ЦСКА - 150 осіб.

Представники силових структур також відпрацьовують заходи пожежної безпеки, а медики "швидкої" – надання невідкладної допомоги. Рух автівок вздовж вулиць, прилеглих до стадіону «Славутич Арена», на час проведення футбольного поєдинку буде обмежено.

Нагадаємо, Луганська "Зоря" у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи зіграла проти софійського ЦСКА внічию – з рахунком 1:1. Матч пройшов 8 серпня на стадіоні «Васіл Левскі».

Цього разу, у випадку виходу українців до наступного раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи, їм належить зустрітися з переможцем пари «Люцерн» – «Еспаньйол».