Робоча група обговорила питання проведення фестивалю бізнес-ідей «StartUp Fest» у Запоріжжі

12.08.2019 17:45

12 серпня пройшла нарада з підготовки та організації фестивалю «StartUp Fest» під керівництвом радника міського голови Запоріжжя Валерія Еделєва. Були обговорені часові межі проведення фестивалю, участь можливих спікерів та партнерів, а також розширення напрямків бізнес-ідей.

Нагадаємо, захід проводиться в рамках реалізації міської програми підтримки малого і середнього бізнесу в Запоріжжі на 2017-2021 роки. Його мета – створення ефективного майданчика для нетворкінгу підприємців-початківців, інвесторів та інституцій підтримки підприємництва.

Перший «StartUp Fest» у Запоріжжі проходив минулого року з 31 листопада по 1 грудня. Заявки на участь у конкурсі стартапів надійшли від понад 50 учасників з різних міст України. Три переможці отримали грошові призи, інші учасники були нагороджені сертифікатами та подарунками від партнерів заходу.

Цього року фестиваль планують вивести на міжнародний рівень, збільшити кількісний та якісний склад учасників, а також запросити відомих бізнес-спікерів. На нараді також були обговорені можливості електронної реєстрації на участь у фестивалі та проведення попередніх навчань для авторів стартапів.