У Заводському районі капітально ремонтують тротуари

14.08.2019 12:05

Наразі роботи проводяться по вулиці Лізи Чайкіної. Тут мають відремонтувати понад 6 тисяч квадратних метрів покриття. На сьогодні виконано половину з запланованого обсягу.

Роботи проводять комплексно – не лише укладають нове асфальтне покриття, а й займаються благоустроєм зелених зон. Старий ґрунт після завершення робіт замінять новим і висадять газон.

- Капітальний ремонт включає в себе укладання нового тротуару обабіч вулиці. Крім того, на усіх перехрестях будуть встановлені нові бордюри, а в’їзди у двори ми заасфальтуємо. Варто зазначити, що усі спуски з тротуару ми робимо з пониженням, аби маломобільні люди пересувалися з комфортом, – зазначив заступник голови Заводської районної адміністрації Юрій Кулак.

Також продовжується відновлення тротуарів і на інших вулицях з проблемними пішохідними зонами. Загалом, на поточні ремонти тротуарів у Заводському районі було виділено 5 мільйонів гривень. Роботи вже проведені на вулицях Радіаторній та Республіканській, розпочато ремонт на вулиці Електричній. У списку місць, де передбачений поточний ремонт тротуарів, понад десяток вулиць району. Загальний обсяг робіт – 8 тисяч квадратних метрів, ремонти планують завершити до настання холодів.