У Заводському районі відремонтують 6 тисяч квадратних метрів тротуарів

15.08.2019 14:20

Проведення робіт передбачене міською програмою з комплексного благоустрою територій. Зокрема на поточні ремонти тротуарів у Заводському районі виділено близько 5 мільйонів гривень.

Наразі працівники підрядної організації ремонтують пішохідні зони по вулиці Електричній. Тут укладуть тисячу квадратних метрів асфальту. Так само вже проведені роботи на вулицях Республіканській та Сєченова, де відновлено по 900 квадратних метрів тротуарів.

У списку місць, де заплановано поточний ремонт, ще з десяток вулиць Заводського району, зокрема й тротуар на перехресті вулиці Діагональної та Південного шосе. Загалом до настання холодів обіцяють відновити понад 6 тисяч квадратних метрів тротуарів. В першу чергу ремонти будуть проведені у місцях, якими місцеві жителі користуються найчастіше – це підходи до шкіл, лікарень та торговельних центрів.

- Роботи йдуть відповідно до графіка. Ми щоденно спілкуємося з підрядником, контролюємо терміни і якість виконання ремонтів. Крім відновлення асфальтного покриття, встановлюємо бордюри, оформлюємо в’їзди та робимо пологі спуски для комфортного пересування маломобільних людей. Місто виділило великі кошти на відновлення тротуарів, тож дуже приємно, що нашому району приділяють таку велику увагу, - зазначив голова Заводської районної адміністрації Андрій Баєв.

У планах також благоустрій 12 зупинкових комплексів та капітальний ремонт найаварійніших тротуарів Заводського району. На це місто виділило майже 15 мільйонів гривень. Роботи вже проведені по вулицях Тенісній та Лізи Чайкіної.