Видатний запорізький фотохудожник Олег Бурбовський відзначає свій ювілей

06.09.2017 17:35

Сьогодні, 6 вересня, відомий запорізький фотохудожник, один із засновників знаменитого Запорізького фотоклубу, голова Запорізької обласної організації Національної спілки фотохудожників України, Почесний громадянин Запоріжжя Олег Бурбовський відзначає своє 80-річчя.

Привітати метра запорізького фотомистецтва приїхав заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Без перебільшення Олег Бурбовський - це людина, яка розвиває наше місто. Його роботи наповнені любов'ю до Запоріжжя, вони допомагають кожному побачити щось нове, по-іншому поглянути на знайомі вулиці і пейзажі. Крім благоустрою та розвитку Запоріжжя, завдання міської влади - розвивати культуру і мистецтво, підтримувати тих, хто намагається передати красу нашого міста, показати його не тільки всій країні, а й світу. Олег Бурбовський - один з таких людей, і я впевнений, ми всі повинні рівнятися них, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Свій день народження Олег Бурбовський відзначає в виставковому залі Спілки фотохудожників. Тут представлені як ранні роботи автора, так і найбільш улюблені і відомі. Окремо представлені фотографії друзів, серед яких багато колег з фотомистецтву.