Для жителів Вознесенівського району провели День відкритих дверей «Від серця до серця»

16.08.2019 15:00

Спеціалісти відділення денного перебування Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування та управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Вознесенівському району провели зустріч із відвідувачами відділення денного перебування та мешканцями району.

Було презентовано факультет «Українці, які змінили світ» Університету третього віку, який з вересня розпочне роботу у відділенні денного перебування.

Також відбулася консультативна зустріч «Сучасні тенденції соціального захисту в країні».

Присутні ознайомились зі змінами в діючому законодавстві України щодо монетизації пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі з 1 жовтня 2019 року та перерахунку пенсій.

Фахівці обговорили з присутніми питання, які наразі найбільш турбують громадян, та проконсультували щпр санаторно-курортне лікування окремих категорій населення, надання компенсацій та матеріальної допомоги особам з інвалідністю та непрацюючим малозабезпеченим особам, забезпечення осіб з інвалідністю технічними та іншими засобами реабілітації.

Наприкінці зустрічі усіх присутніх запросили на відкриття факультету та до гуртків, які працюють у відділенні денного перебування.