В Хортицькому районі обговорювали, як зупинити розповсюдження наркотиків

16.08.2019 15:11

В Хортицькій райадміністрації відбулася зустріч з представниками громадських організацій, правоохоронних органів та установ Запоріжжя. Разом обговорили можливі способи запобігання і недопущення розповсюдження наркотичних речовин у межах території.

Зустріч організувала та провела Хортицька районна адміністрація за дорученням міського голови Запоріжжя Володимира Буряка. Головна мета - знайти спосіб зупинити продаж нелегального алкоголю і поширення наркотиків у місті. Під час обговорення прийшли до висновку, що потрібно діяти спільно та особливу пильно ставитись до підозрілої реклами та до нелегальної реалізації алкоголю.

Представники громадських організацій запропонували правоохоронним органам провести спільні рейди. Голів ОСББ та квартальних комітетів закликали повідомляти поліції, якщо помітили факт нелегального продажу алкогольних напоїв або розповсюдження наркотиків.

- Ми активізували боротьбу з розповсюдженням наркотиків в Запоріжжі. Щоб вислухати думки та пропозиції, зібрали сьогодні нараду. Це спільна проблема, тому й вирішувати її треба разом. Кожного тижня в нашому районі проходять рейди з зафарбовування реклами наркотиків на фасадах будинків, на спорудах. Плануємо цю роботу зробити більш системною. Приймаємо також пропозиції від небайдужих мешканців району, - розповів голова Хортицької районної адміністрації Олександр Пшеничний.