У Запорізькій міськраді відбулась прес-конференція щодо святкування Дня Незалежності

19.08.2019 13:04

Представники департаменту туризму міськради та керівництво центрального парку культури та відпочинку «Дубовий гай» під головування радника міського голови Запоріжжя Валерія Еделєва презентували журналістам план заходів, запланованих з нагоди Дня Незалежності.

Так, усі розважальні та концертні локації знаходитимуться у "Дубовому гаю". Святкування тут розпочнеться о 16.00 і триватиме до 22-ї години.

- Дубовий гай – одне з найулюбленіших місць відпочинку жителів Запоріжжя. Тож провести таке важливе свято ми вирішили саме у цьому парку. Усі атракціони, кафе, загалом традиційні місця, які ми звикли відвідувати у "Дубовому гаю" на вихідні – працюватимуть з самого ранку. Щодо концертної програми – вона розпочнеться ближче до вечора. Яскраві виступи для запоріжців та гостей міста готують відомі місцеві колективи, учасники та фіналісти українських талант-шоу. Хедлайнером свята стане співачка ТАYANNA, - розповів директор департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Сергій Білов.

Крім цього, організовані ще кілька розважальних локацій. Зокрема, передбачене проведення тематичних майстер-класів, ігрової програми для дітей, боксерського турніру та безкоштовних прогулянок на каяках та драгонботі. Окрема локація буде присвячена українській національній кухні, на фудкортах можна буде не лише скуштувати смаколиків, а й навчатись секретам їх приготування. Кулінарний майстер-клас проводитиме один із кращих шеф-кухарів міста.

- В обов’язкову порядку на святі будуть чергувати карети "швидкої" та пожежні машини. Працівники комунальних підприємств працюватимуть в цілодобовому режимі і підтримуватимуть порядок на території парку. Також ми звернулися до підприємців з проханням обмежити продаж спиртних напоїв у цей день. Рух транспорту у напрямку Майдану Волі буде посилений. Також будуть організовані додаткові місця для паркування, – зазначив радник міського голови Запоріжжя Валерій Еделєв.

- Дуже приємно, що таке важливе свято буде відзначатись саме у "Дубовому гаю". Ми ретельно до цього готуємося. Провели масштабне прибирання, наразі йдуть останні приготування. До Дня Незалежності парк буде прикрашений українською національною атрибутикою. Усі локації, які працюватимуть у парку, також будуть оформлені в українському стилі, – розповів виконуючий обов’язки директора КП «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий гай» Олег Комаренко.