Адмінкомісія в Запорізькій міськраді розглянула півсотні адміністративних протоколів

20.08.2019 11:09

Таку кількість адміністративних протоколів розглянули сьогодні на засіданні адміністративної комісії при виконкомі Запорізької міської ради. Чимало було складено за торгівлю з рук у невстановлених місцях. Решта стосувалися несвоєчасного покосу карантинних трав, проведення будівельних, земельних робіт без відповідної дозвільної документації, самовільного розміщення МАФів.

Справи про адмінпорушення були розглянуті за протоколами, складеними інспекцією з благоустрою, районними адміністраціями та працівниками поліції не тільки Запоріжжя, а й інших міст – зокрема, Одеси, Сум, Мукачевого та Вінниці.

- Від правоохоронців протоколи надійшли за завідомо неправдивий виклик поліції, є кілька документів за недотримання правил благоустрою. Порушники будуть притягнуті до адміністративної відповідальності – тобто сплати штрафів. Від ступеню тяжкості провини та обставин залежить і розмір стягнень - це від 340 до 1 700 грн, - зазначив голова адміністративної комісії при виконавчому комітеті Запорізької міської ради Віктор Низовцев.