У Шевченківському районі провели святковий захід для вихованців ДНЗ № 100 «Гармонія»

07.09.2017 14:28

Сьогодні, 7 вересня в дитячому садку № 100 «Гармонія» провели для вихованців та їх батьків розважальний захід, присвячений Дню народження дошкільного закладу.

Привітати педагогічний колектив, дітей та їх батьків прийшли і представники міської влади та депутатського корпусу.

- Сьогодні ми раді привітати вихователів і дітей дошкільного закладу «Гармонія» з Днем народження. Дошкільна установа не даремно отримало таку назву. Тут дійсно працюють професіонали з великої літери, які щиро люблять своїх вихованців. Цей проект не реалізувався б без величезної підтримки з боку територіального відділу освіти, міської влади та наших німецьких партнерів - товариства міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». Тепер наші діти отримали можливість навчатися в сучасному, виконаному за європейськими стандартами дошкільному закладі, - зазначила заступник голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Зоя Лимарчук.

Для дітей влаштували справжнє свято з аніматорами, після провели екскурсію для гостей та батьків по дошкільному закладу

Нагадаємо, ДНЗ № 100 «Гармонія» був відновлений завдяки Угоді про співпрацю між Німецьким товариством міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» і Запорізькою міською радою. Дошкільна установа почала свою роботу в липні 2017 року. У дитячому садку функціонують 4 вікових групи для дітей раннього та дошкільного віку. Також функціонують інклюзивні групи для виховання і навчання дітей з особливими потребами. Режим роботи інклюзивних груп встановлено відповідно до коррекційно-відновлювальної та соціально-реабілітаційної роботи.