У Запоріжжі до Дня Незалежності України відбулись урочисті збори

22.08.2019 17:02

Сьогодні в Запоріжжі, в театрі ім. В. Магара, відбувся урочистий захід, присвячений 28-й річниці Незалежності України.

На святі були присутні керівники області та міста, військовослужбовці, депутати різних рівнів, представники трудових колективів, громадських організацій, релігійних конфесій, містяни.

- День Незалежності - одне з найголовніших свят нашої держави, яке символізує волю та силу нашого народу. 28 років тому ми отримали право будувати країну такою, як ми цього хочемо. Висловлюю подяку тим, хто захищає кордони, суверенітет та незалежність нашої держави зі зброєю в руках. Мені хочеться вірити, що це все не дарма, що ці зусилля, кров, воля, наснага дадуть потрібний результат - квітучу величну країну під гарним ім’ям Україна, - підкреслив керуючий справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Роман Омельянович.

До Дня Незалежності України відбулося нагородження Почесними знаками Президента України, Почесними знаками, Почесними грамотами Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради, виконавчого комітету Запорізької міської ради. Серед нагороджених ветерани АТО, військовослужбовці Збройних Сил України та Національної гвардії України, запоріжці, що домоглися успіхів на виробництві, у спорті, громадській діяльності та інші.

Завершив захід святковий концерт.