В Олександрівському районі Запоріжжя - капітальний ремонт внутрішньоквартальних доріг

22.08.2019 17:16

У Запоріжжі триває плановий ремонт внутрішньоквартальних доріг. Так, в Олександрівському районі вже почали другий етап з асфальтування. Для цього з міського бюджету виділено близько 2,5 млн грн. Цього тижня роботи ведуться у дворі вулиці Івана Франка.

Внутрішньоквартальна дорога по вул. І.Франка в Олександрівському районі ніколи не ремонтувалася капітально. Тому тут накопичилося чимало проблем. За словами місцевих жителів, замість асфальту були суцільні ями.

В рамках другого етапу ремонту внутрішньоквартальних доріг цю вулицю включили до списку першочергових об'єктів. З 15 серпня тут стартував капітальний ремонт. Підрядники підійшли до виконання робіт комплексно: вони встановлюють нові бордюри, піднімають люки на один рівень. Також на об'єкті провели заміну каналізаційних пусків. В ході ремонту шляховики зняли 10 см асфальту. Новий шар становить 5-7 см. Всього підрядники замінять близько 1800 квадратних метрів асфальтового покриття.

Загалом на ремонт внутрішньоквартальних доріг в Олександрівському районі з міського бюджету виділено 2,5 млн грн.

- Робимо повністю квартал між проспектом Соборним, вулицями І. Франка та Слобідською. Далі починаємо вже роботи на вулицях Поштовій, Святого Миколая. У планах ще вісім адрес. Плюс - підходи до під'їздів 900 квадратів, і близько 4 тис. кв. м внутрішньоквартальних доріг ми заасфальтуємо в поточному періоді. Щоб повністю закрити проблему, нам потрібно відремонтувати ще 35 тис. кв. м доріг, - розповів голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.

Ремонт на вулиці І. Франка закінчать протягом 2-3 днів.