У Дніпровському районі Запоріжжя новий керівник

22.08.2019 17:58

Міський голова Володимир Буряк представив колективу районної адміністрації по Дніпровському району нового голову району. Дніпровський район очолив Віталій Змієнко. Розпорядження про призначення підписане 20 серпня.

Представляючи нового керівника, міський голова висловив впевненість, що на новій посаді Віталій Змієнко впорається з усіма поставленими завданнями. Володимир Буряк наголосив, що сьогодні перед кожною районною адміністрацією стоять важливі завдання. Керівників, які не впораються з роботою, буде звільнено. Але багато що залежить від кожного працівника районної адміністрації.

- Необхідно змінювати свою роботу. Сьогодні саме ви повинні знаходитися на першій лінії спілкування з людьми. Звичайно, набагато легше написати звичайну «відписку», пояснивши неможливість виконання тих чи інших робіт. Але результат може принести лише спілкування з людьми, - зазначив Володимир Буряк.

Віталій Змієнко призначений головою районної адміністрації по Дніпровському району з 21 серпня. До цього часу очолював Інспекцію з благоустрою Запорізької міської ради.

Новий керівник району запевнив, що районна влада впорається з поставленими завданнями.

- Хочу запевнити, що колектив районної адміністрації виконає поставлені завдання. Спільно з мешканцями працюватимемо задля розвитку Дніпровського району, - сказав Віталій Змієнко.

Міський голова прокоментував нове призначення на своїй офіційній сторінці у соцмережі "Фейсбук".