Володимир Буряк: «Запоріжжя отримало перший тролейбус з автономним ходом»

23.08.2019 10:00

Запоріжжя отримало перший сучасний тролейбус з автономним ходом. Один з п’яти, який місто вирішило придбати цього року. Про це міський голова Володимир Буряк сьогодні повідомив на свої публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

У Запоріжжі продовжується реалізація міської програми оновлення комунального транспорту, розробленої за дорученням міського голови Володимира Буряка. За кілька попередніх років місто придбало 95 автобусів великої місткості. Реалізується програма Володимира Буряка «Запорізький трамвай». Запоріжжя закуповує європейські та збирає запорізькі трамваї. Тепер дійшла черга до тролейбусів.

Цього року місто отримає 5 сучасних тролейбусів з автономним ходом. Перший з них вже надійшов до Запоріжжя. Про це міський голова Володимир Буряк написав на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Відзначимо, вже найближчим часом надійде ще 4 таких тролейбуси. Досить скоро запоріжці побачать їх на вулицях рідного міста. Вони обслуговуватимуть і новий маршрут, який з’єднає центр міста та Хортицю. Також цього року місто має отримати 9 європейських тролейбусів.