Запоріжці святкували День народження країни на новій локації

25.08.2019 10:50

Цьогоріч запоріжці святкували День Незалежності України на новій локації – у центральному парку культури та відпочинку «Дубовий гай». Гості свята мали змогу поласувати смачною їжею на фуд-корті, насолодитися виступами творчих колективів міста, взяти участь у різноманитніх майстер-класах.

Спеціально до свята, алея від головного входу та першій міст були прикрашені жовто-блакитними стрічками та кульками. Перша смачна локація розпочала свою роботу ще о 13:00. Тут можна було не лише скуштувати смаколиків, а й навчитись секретам їх приготування.

З 15:00 стартували спортивні розваги. Видовищні боксерські поєдинки, безкоштовні прогулянки на каяках та драгонботі та різноманітні конкурси не залишили байдужими жодного з учасників та глядачів.

О 16:00 розпочалися виступи творчих колективів міста та області. Свою мистецьку програму представили міські палаци культури «Титан» та «Орбіта», дитячі колективи та юні артисти закладів культури із Запорізької, Херсонської та Дніпровської областей. Кружляли у вальсі учасники школи танцю «Ритми молодості» палацу культури «Титан» під супровід естрадно-духового оркестру муніципального театру танцю.

Вечірню програму на головній сцені відкрили солісти народної творчої студії «Агt-Style», далі виступали відомі гурти «Декаданc», «Франко», «Тhe Vagis Band». Завершилось святкування виступом хедлайнера - популярної української співачки ТАYANNA та яскравим фейєрверком.