Володимир Буряк обговорить можливість організації додаткових рейсів електричок

28.08.2019 09:55

З сьогоднішнього дня у Запоріжжі розпочалися безкоштовні перевезення річковим транспортом з одного берега Дніпра на інший. Також міський голова Володимир Буряк обговорить з керівництвом Запорізької дирекції залізничних перевезень організацію у години пік додаткових рейсів електричок, які з’єднують Хортицький район з центром міста. Міський голова написав про це на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

З 28 серпня у Запоріжжі почали працювати безкоштовні річкові перевезення з правого берега до Річкового порту та у зворотному напрямку. Їх вдалося запустити після переговорів, які на минулому тижні міський голова Володимир Буряк провів з керівництвом «Адміністрації річкових портів».

Катер, розрахований на 200 пасажирів, курсуватиме з понеділка по п’ятницю. Вранці містяни зможуть поїхати з Правобережного причалу до Річкового порту о 6.50, ввечері в зворотному напрямку – о 17.30. Також бажаючі зможуть скористатися катером о 6.20 з Річкового порту та о 18.00 з правого берега.

Відзначимо, відкриття річкових перевезень спрямоване на вирішення питання з перевезенням пасажирів на період ремонту дороги на греблі «Дніпрогесу». «Укргідроенерго» має завершити ремонт до 15 жовтня.

Також розглядається можливість організації додаткових рейсів електричок. Це питання Володимир Буряк обговорить з керівництвом Запорізької дирекції залізничних перевезень. Про це міський голова повідомив на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».