Володимир Буряк впевнений, що сьогодні Запоріжжя виділить кошти на коригування проекту будівництва мостів

28.08.2019 15:35

Виділення 15 мільйонів гривень на коригування проекту будівництва мостових переходів через р. Дніпро. Підвищення заробітної плати працівникам дитячих садків, відділень соціальної реабілітації дітей з інвалідністю. Початок річкової навігації між правим берегом та Річковим портом. Ці та інші питання розглядаються сьогодні на сесії міської ради. На них акцентував увагу міський голова Володимир Буряк у своєму виступі на початку сесії.

Сьогодні проходить 42-а сесія Запорізької міської ради. До порядку денного включено понад 60 питань, які стосуються різних сфер життєдіяльності міста - освіти, медицини, громадського транспорту, житлово-комунального господарства, інфраструктури та благоустрою. На початку сесії Володимир Буряк зупинився на низці актуальних питань, які розглядатимуться під час сесії.

Міський голова повідомив, що сьогодні стартували річкові перевезення пасажирів з правого берега на лівий. Це має сприяти вирішенню питання на період ремонту дороги на греблі «Дніпрогесу». У той же час проблему сполучення між районами міста на різних берегах Дніпра має вирішити завершення будівництва нових мостів.

- Саме тому ми розглянемо сьогодні виділення 15 мільйонів гривень на коригування проекту будівництва мостів. «Служба автомобільних доріг» повідомила, що виділила свою частину коштів. Впевнений, що ми також виконаємо свою обіцянку. Це дозволить вже цього року відкоригувати проект. Відновлення будівництва наступного року залежатиме від наявності фінансування, - відзначив Володимир Буряк.