В Олександрівському районі оголосили бій "наливайкам"

29.08.2019 15:43

Сьогодні в Олександрівському районі Запоріжжя пройшов рейд по об’єктах з продажу нелегального алкоголю, в якому взяли участь представники районної влади та громадськість. Перевіряли район ринку Анголенка, де мешканці довгий час скаржилися на роботу "наливайок".

На території ринку Анголенка в Олександрівському районі розташовано одразу декілька точок з продажу алкоголю. За результатами перевірок громадськими організаціями та правоохоронними органами більшість з них продають спиртні напої без документів. Наприклад, така ситуація у барі за адресою Жуковского, 32, де немає необхідної документації. Інспекція з благоустрою декілька разів закривала заклад, але на час рейду він знову працював.

За словами керівництва районної адміністрації, подібні рейди за участі влади та громадськості проводяться постійно і будуть організовуватися ще частіше. Точки, що продають алкоголь без належної документації, зазнають адміністративних стягнень. Якщо в результаті експертизи алкогольна продукція буде визнана контрафактною, відповідальним особам загрожує і кримінальна відповідальність.

- Виконуємо доручення мера. Як ми бачимо, «наливайки» закриваються, щойно бачать представників рейду. Зараз поліція приїде на цей об’єкт, буде оформлено протокол та конфісковано продукцію. Загалом, з 18 питних закладів у районі ринку Анголенка залишилось працювати 12. Тобто 6 вже понад двох тижнів не працюють. Мета одна – щоб "наливайок" в Олександрівському районі не було, - сказав голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.