У Шевченківському районі пройшло дитяче мистецьке свято

08.09.2017 10:00

В рамках святкування Дня знань 7 вересня для школярів Шевченківського району, в сквері по вулиці Бочарова, районна адміністрація Запорізької міської ради по Шевченківському району організувала дитяче свято «Страна Чудетства».

З початком нового навчального року дітей привітали заступник голови районної адміністрації Зоя Лимарчук і депутат Запорізької міської ради Віктор Гординський.

На один день сквер, де проходило святкове дійство, перетворився в маленьку країну ігор та веселощів. Діти взяли активну участь в конкурсі малюнка на асфальті «Моє різнобарвне дитинство», по закінченні якого юні художники отримали дипломи та подарунки.

Для всіх бажаючих працювала творча майстерня «ХламMADE», де діти і дорослі своїми руками майстрували вироби з гофра, картону, кольорового паперу і наносили святковий аква-грим.

Вихованці дитячої школи мистецтв № 4 спеціально підготували концертно-ігрову програму і виставку кращих дитячих робіт відділення образотворчого мистецтва. Всі учасники свята отримали призи, а також заряд бадьорості та енергії на весь навчальний рік.