Аншлаг на катері, а з 3 вересня запоріжці зможуть скористатися ще й додатковою електричкою до Хортицького району

29.08.2019 18:40

У Запоріжжі вже другий день поспіль працюють безкоштовні річкові перевезення між правим берегом та Річковим портом. Сьогодні ввечері катер працював з повним навантаженням. З Річкового порту вирушило близько 200 пасажирів. Також з 3 вересня буде організовано додаткову електричку до Хортицького району. Про це написав міський голова Володимир Буряк на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

"Укргідроенерго" продовжує ремонтувати дорогу на греблі «Дніпрогесу». На період виконання робіт міський голова Володимир Буряк домовився про організацію річкових перевезень з одного берега Дніпра на інший. Рейси здійснюються вранці та ввечері. Пасажирів перевозять безкоштовно. Витрати компенсує бюджет міста.

Запоріжці активно користуються річковими транспортом. Зокрема сьогодні о 17.30 з Річкового порту на правий берег вирушили близько 200 пасажирів. У зворотному напрямку – близько 100 осіб.

Також міському голові вдалося домовитися про організацію з 3 вересня додаткового рейсу електрички. Вона відходитиме о 19.06 з вокзалу «Запоріжжя-2» у напрямку Хортицького району. Також збільшується кількість автобусів на маршрутах №29, 39, 72. Про це Володимир Буряк повідомив на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».