Підприємців запрошують взяти участь у Покровському ярмарку

08.09.2017 11:33

У цьому році традиційний Покровський ярмарок відбудеться 7 жовтня.

Для участі у ярмарку запрошуються майстри народних промислів, суб’єкти господарювання міста та області, виробники сільськогосподарської продукції, підприємства системи споживчої кооперації, суб’єкти господарювання та підприємці з інших міст України.

Для того, щоб взяти участь у ярмарку, необхідно подати заяву (відповідно до зразка) в письмовому або електронному вигляді. Електронну заяву можна подати на веб-порталі департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради http://daprpzp.gov.ua у розділі «Покровський ярмарок». Письмові заяви подаються до департаменту за адресою: бул. Центральний, 27. Більш детально ознайомитися з умовами участи можна на веб-порталі департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради http://daprpzp.gov.ua у розділі «Покровський ярмарок».

Також всі бажаючі можуть взяти участь у конкурсі з визначення найкращого рецепту кулішу, який буде використано для приготування 200 літрів кулішу під час проведення «Козацьких розваг» в рамках проведення Покровського ярмарку у 2017 році. Строки проведення конкурсу – з 25.08.2017 до 30.09.2017.

Заявки на участь у Конкурсі подаються до департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва міської ради у письмовому вигляді за адресою: 69096, м. Запоріжжя, вул. Бородінська, 1-А, каб. 307, 311, або в електронному вигляді на e-mail: torg_regulatorka@i.ua, pokrovkazp@i.ua.