У Запоріжжі відбувся рейд проти стихійної торгівлі

02.09.2019 17:37

У Дніпровському районі працівники районної адміністрації, Інспекції з благоустрою спільно з патрульною поліцією ГУНП в Запорізькій області провели рейд з ліквідації стихійної торгівлі. Перевіряли одне з улюблених місць стихійників - проспект Металургів.

Тут розгорнулися одразу кілька торгових точок. На розкладних столах можна придбати майже все - від батарейок та шкарпеток до продуктів харчування та побутової хімії. Реалізація товару велася без відповідних дозвільних документів. Тож представниками патрульної поліції та інспекції з благоустрою Запорізької міської ради було складено адмінпротоколи про порушення правил благоустрою та торгівлю з рук у невстановлених місцях.

- Сьогодні відбувся черговий рейд по боротьбі зі стихійною торгівлею у Дніпровському районі на проспекті Металургів. Тут є велике скупчення нелегальних торгових точок, постійно надходять скарги від місцевих жителів, підприємців, які мають тут магазини. Маємо на меті повністю прибрати стихійників з цієї вулиці, тому складаємо адмінпротоколи, товари та ваги конфісковують представники поліції, - розповів начальник інспекції з благоустрою Запорізької міської ради Віталій Лисенко.

За результатами рейду на продавців було складено 5 протоколів. Далі документи розглядає адміністративна комісія за місцем проживання порушника, яка приймає рішення про штрафні санкції.