У запорізьких школах пролунав перший дзвоник

02.09.2019 13:09

У другий день вересня ошатно вбрані учні та вчителі вишикувалися на подвір’ї Запорізької гімназії № 25. Свято першого дзвоника тут відзначили традиційною лінійкою.

Почали урочистий захід з виконання гімну. Дівчатка з білими бантами, хлопчики з напрасованими цупкими комірцями і букетами квітів - цьогоріч до великої і дружньої родини гімназистів прийняли 60 першокласників. Їх на святкову лінійку супроводили ті, для кого цей навчальний рік останній – випускники.

Привітав школярів з Днем знань і побажав вдалого старту нового навчального року заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Сьогодні дуже хвилююче й радісне свято. Завжди, коли відвідуєш урочистості з нагоди першого чи останнього дзвоника, згадуєш і свою школу. Майже 67 тисяч дітей нині навчаються в освітніх закладах міста. Ще близько 7 тисяч ми приймаємо до перших класів. Підготовка будівель і приміщень тривала впродовж всього літа. Зокрема в цій гімназії з’явився новий паркан, облаштовані навіси і вхідна група. Хочу побажати школярам і нашим випускникам не тільки отримати міцні знання, а й досягти своєї мети, навчитися дружити, любити і створити в майбутньому міцні родини. Дійсно, я вражений нашими дітьми. Вони дуже активні, всебічно розвинені та кмітливі. Ми, дорослі, за ними ледь встигаємо, - розповів Анатолій Пустоваров.

Учні потішили викладачів, батьків та гостей свята концертною програмою. Наостанок для всіх присутніх пролунав перший дзвоник 2019-2020 навчального року.

Запорізька гімназія № 25 з гуманітарним ухилом – поглибленим вивченням іноземних мов, а саме англійської, німецької та французької. Минулоріч у стінах навчального закладу відремонтували класні кімнати для першачків. Цього року додали нові меблі: парти, вчительські столи та крісла, подбали й про цифрове обладнання - ноутбуки.