Запоріжці голосують за проекти Громадського бюджету

03.09.2019 13:00

У Комунарській районній адміністрації почала роботу дільниця голосування за проекти Громадського бюджету-2019. Вона розташована у кабінеті № 304 за адресою вул. Чумаченка, 32.

Однією з перших до дільниці голосування завітала 85-річна мешканка Комунарського району Лідія Приладишева. Незважаючи на похилий вік, Лідія Борисівна веде активний спосіб життя, тому вона не змогла відмовитися від можливості віддати свій голос за покращення інфраструктури свого рідного будинку, двору.

Жінка зазначила, що кожен мешканець Запоріжжя повинен взяти участь у голосуванні, оскільки тільки разом можна змінити на краще зовнішній вигляд та умови проживання в нашому місті.

Загалом цього року було відібрано 13 проектів для голосування від установ, підприємств, закладів та мешканців Комунарського району, які спрямовані на покращення спортивної, естетичної та культурної привабливості наших дворів, вулиць, парків та шкіл. Запоріжців запрошують підтримати цікаві ініціативи та долучитись до голосування. Детально ознайомитися з проектами та пунктами голосування можна на офіційному порталі Запорізької міської влади.