Перший заступник міського голови Запоріжжя обговорив з журналістами актуальні питання

03.09.2019 18:20

Сьогодні у малій залі міськвиконкому відбулась пресс-конференція за участі першого заступника міського голови Сергія Мішка. Обговорювались транспортні питання, реалізація міських програм, бюджет міста, ремонт на греблі ДніпроГЕС, будівництво пасажирського терміналу тощо.

На початку зустрічі перший заступник міського голови Сергій Мішок розповів, що подібні заходи планується проводити регулярно.

- На сьогодні в місті відбувається багато подій, які потребують коментарів міської влади. Це забудова міста, будівництво пасажирського терміналу, реалізація існуючих проєктів, зміни у транспорті тощо. Для того, щоб уникнути будь-яких двозначних трактувань, ми відкриті до діалогу, - зазначив Сергій Мішок.

Журналісти цікавилися кадровим забезпеченням комунальних підприємств, плануванням бюджету на наступний рік, функціонуванням точок продажу неліцензійних алкогольних напоїв, взаємоєдію з народними депутатами нового скликання, залученням інвестицій у місто. Обговорили також питання будівництва мостів та ремонт греблі ДніпроГЕС, рух великогабаритного транспорту через мости.

Планується, що прес-конференції з актуальних питань життєдіяльності міста будуть проводитися регулярно. У них братимуть участь заступники міського голови, голови районних адміністрацій міської ради.