У Запоріжжі стартував відкритий чемпіонат міста з боксу

03.09.2019 18:35

За титул кращого боротимуться спортсмени 2004-2005 років народження. Церемонія відкриття і старт змагань відбулися сьогодні на ринзі в парку культури та відпочинку «Дубовий гай».

Видовищні поєдинки проходитимуть у місті впродовж трьох днів. На участь заявлені представники практично всіх боксерських клубів обласного центру. Загалом їх більше 20.

Приєдналася й команда спортсменів з Енергодару, хоч такий шанс випав жителям всіх прилеглих до Запоріжжя населених пунктів. Решта акумулюють сили - вже за тиждень має відбутися першість області серед юнаків цієї вікової категорії, кажуть організатори.

- Бокс є одним з пріоритетних видів спорту не тільки в нашому місті, а й у регіоні. У кожній ваговій категорії є перспективні боксери, які досягнуть значних результатів. Хочу висловити подяку за сприяння в організації змагань міській Федерації боксу. Впевнений, що саме тут наші спортсмени продемонструють свою майстерність і жагу до перемоги, - зазначив начальник управління спорту та фізичної культури - заступник директора департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради Едуард Багіров.

Зважатимуть судді й оргкомітет на фізичний гарт юнаків, яким виповнилося 14-15 років. За плечима кожного вже тисячі годин тренувань і безліч спроб, втім період літніх канікул міг внести корективи й вплинути на загальний м’язовий тонус хлопців.