У Комунарському районі відбулась зустріч з ветеранами

05.09.2019 11:48

У Комунарському районі фахівці районного управління соціального захисту населення Запорізької міської ради провели зустріч з членами Комунарської районної організації ветеранів. Обговорювались питання соціального захисту, надання різноманітних послуг, пільг, субсидій.

На зустрічі також були присутні представники Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та Запорізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Учасників зустрічі ознайомили з міською комплексною програмою соціального захисту населення міста Запоріжжя, порядком забезпечення санаторно-курортним лікуванням ветеранів війни за кошти бюджету міста, можливістю відпочинку в міському геріатричному стаціонарі.

Більше 50 ветеранів отримали інформацію щодо порядку надання субсидій, а також про нові пправила надання пільг в грошовій формі, що почнуть діяти з 1 жовтня 2019 року. Фахівці управління надали повні консультації на всі питання, що стосуються соціального захисту ветеранів.