В Олександрівському районі набирає обертів ремонт тротуарів

05.09.2019 15:51

Загалом, в межах території триває комплексне оновлення – вже доведені до ладу внутрішньоквартальні відрізки доріг, на черзі й підходи до під’їздів. Підрядники саме працюють між вулицями Франка, Олександрівською та проспектом Соборним.

Всередині цього житлового кварталу вже заасфальтували 1200 кв. м дороги, на черзі – пішохідні проходи до ґанків. Потреба в ремонті була нагальна, бо жодного разу територія не оновлювалася з моменту зведення навколишніх багатоповерхівок (1960 р.)

Над рівнем асфальту вже підняті люки, частково замінені поребрики й бордюри.

- У нас є перелік всіх внутрішньоквартальних проїздів, які потребують ремонту - на цей час це близько 30 тисяч кв. м. Дотримуємося чіткого графіку. Всім жителям, які звертаються до райадміністрацїі, повідомляємо про строки ремонту й час, коли він буде проведений. Кошти виділяються міськрадою цільовим методом, тобто на ремонт внутрішньоквартальних проїздів і тротуарів, - розповів голова Олександрівської райадміністрації Валерій Мостовий.

Підрядники діють за стандартною технологією – засипають дрібнозернистий асфальт товщиною до 6 см. Надається й гарантія строком до 5 років.

Роботи на цьому об’єкті мають завершити найближчим часом. На черзі - вулиці Українська та Святого Миколая. Загалом, у планах оновити ще близько півсотні адрес.