В Олександрівському районі провели чергову акцію з ліквідації реклами наркотиків

06.09.2019 10:50

5 вересня представники Олександрівської районної адміністрації спільно з працівниками патрульної поліції та небайдужими жителями міста провели рейд щодо виявлення та усунення реклами наркотиків на стінах будівель району.

Такі рейди вже стали традиційними в Олександрівському районі. Щочетверга о 17-й годині тут збираються небайдужі запоріжці. Цього разу серед волонтерів було чимало студентів медичного університету та представників ісламського культурного центру. Учасники рейду опрацювали вулиці Олександрівську, Гоголя та Базарну.Також охопили й частину проспекту Соборного.

- Наша мета не лише ліквідувати написи, а й привернути увагу громадськості до проблеми розповсюдження наркотичних засобів. Такі рейди мають стати прикладом для усіх жителів міста, мають спонукати до того, що коли вони побачать десь подібні написи – чи усувати їх самостійно, чи звертатись до правоохоронних органів, - зазначив голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.

Нагадаємо, попередні рейди були проведені по вул. Шкільній, Запорізькій, Олександрівській, Тургенєва та суміжних до них.