Мешканці будинку № 36 по вулиці Трегубова відмітили, що вперше за багато років їх звернення почули

08.09.2017 13:25

Цей будинок № 36 по вулиці Трегубова був побудований ще у 1971 році. Мешканці кажуть, що за всі роки будь-яких робіт капітального характеру не виконувалося, а тому проблем накопичилося чимало. Неодноразово протягом ряду років люди зверталися за допомогою до відповідних служб, але безрезультатно. Ситуація зрушена з мертвої точки лише після звернення до міської влади.

На сьогодні за дорученням міського голови Володимира Буряка КП «Наше місто» проведена зустріч з мешканцями та обстеження будинку.

Також виконано ряд робіт. Зокрема, мешканці дякують за благоустрій двору - а саме, за освітлення внутрішньодворової території. Також були прибрані гілки і впало дерево.

- Сьогодні ми виконуємо доручення міського голови Володимира Буряка - допомогти у вирішенні житлово-комунальних проблем, з якими звернулися мешканці будинку № 36 по вулиці Трегубова. Вдалося реалізувати антивандальную програму - це установка металевих дверей. Із залученням концерну «Міські теплові мережі» обладнаний лічильник теплової енергії. На сьогодні отримали накази від жителів по ремонту покрівлі, який запланували в титул капітального ремонту на 2018 рік. Також був обстежений підвал і інженерні мережі, які знаходяться у незадовільному стані. Проектування по заміні мереж гарячого та холодного водопостачання, системи каналізації постараємося виконати в цьому році. Роботи також будуть внесені у графік 2018 року, - зазначив під час зустрічі з мешканцями будинку генеральний директор КП «Наше місто» Олександр Ніколаєнко.

Також мешканців турбує питання стану внутрішньоквартальної дороги. Голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району Костянтин Онода зазначив, що дане звернення буде враховано при складанні графіку ремонту внутрішньоквартальних доріг.