Наймасштабніший студентський фестиваль відсвяткує п’ятирічний ювілей

06.09.2019 15:20

6-8 вересня у Запоріжжі відбудеться п’ятий масштабний фестиваль «ZOBI FEST 2019». 450 найактивніших студентів, які протягом серпня зробили добру справу на користь міста, відпочиватимуть та розважатимуться у приємній компанії на території дитячого оздоровчого центру «Супутник».

Цього року молодіжний фестиваль святкує п’ятиріччя, тож організатори підготували для учасників безліч сюрпризів та подарунків. Отримати запрошення на фестиваль дуже просто: необхідно бути студентом, якому на момент проведення фестивалю вже виповниться 18 років та протягом серпня зробити добру справу. В якості підтвердження учасник повинен опублікувати фото або відео в соціальній мережі instagram.com або facebook.com з хештегом #zobi2019. Прийом заявок завершився 1 вересня. 

Організатори підготували для учасників десятки різноманітних локацій, серед яких цікаві ігри, інтелектуальні розваги, а також ночі біля вогнища, гумористичні виступи і квести.

Фестиваль «ZOBI FEST» проходить в Запоріжжі вже п’ятий рік поспіль. Мета заходу - не тільки об'єднати соціально активну молодь міста, а й долучити запорожців до добрих справ на благо Запоріжжя. З року в рік росте кількість учасників. На початку їх було 320, тепер - 450. Крім того, з 2017 року «ZOBI FEST» став всеукраїнським. До добрих справ долучилися студенти з Лондону та Чехії. Генеральний партнер заходу - ПАТ «Запоріжсталь».