Володимир Буряк вимагає від керуючих компаній активніше взаємодіяти з запоріжцями

10.09.2019 13:53

«Запоріжремсервіс», «Наше місто» покращили реагування на звернення запоріжців, які стосуються питань житлово-комунального господарства. Хоча є ще над чим працювати. У той же час є питання до керуючої компанії «Місто для людей». Показники взаємодії з контакт-центром «15-80» та громадянами покращилися, але недостатньо.

Робота комунальних підприємств, районних адміністрацій, департаментів, управлінь міської ради, керуючих компаній з заявками, які надходять від запоріжців. Підвищення її ефективності. Взаємодія з контакт-центром «15-80». Ці питання розглядалися під час наради, яку сьогодні провів міський голова Володимир Буряк.

У нараді взяли участь представники департаментів, управлінь, районних адміністрацій міської ради, комунальних підприємств, керуючих компаній. Керівник КП «Центр управління інформаційними технологіями» Юрій Орєшкін проінформував про результати роботи контакт-центру «15-80» за серпень.

- Реагування на заявки громадян у рамках регламенту – один з головних показників роботи департаментів, управлінь, районних адміністрацій, комунальних підприємств. Серед районних адміністрацій за попередні періоди найгірші показники у Вознесенівському та Дніпровському районах. Нагадую, що нещодавно було змінено голову Дніпровського району. Сьогодні представлю нового керівника Вознесенівського району, - зазначив Володимир Буряк.

Найбільше звернень громадян вже традиційно стосуються житлово-комунального господарства. Більшість з них контакт-центр направляє для виконання керуючим компаніям. Але тут є певні проблеми. У тому числі і з виконанням їх у встановлений регламентом строк.

Більше всього зауважень до «Міста для людей». Представники компанії зазначають, що заявки виконують, але часто із запізненням. Є проблеми і з своєчасним інформуванням контакт-центру та громадян про виконані роботи. Юрій Орєшкін висловив думку, що ситуацію можна покращити. Перш за все за рахунок вирішення керуючою компанією низки організаційних питань.

- Сьогодні ми зібрали нараду не для того, щоб визначити кращих або гірших. Головне завдання – зрозуміти, які шляхи вирішення проблеми існують. Адже показники роботи покращуються, але цього недостатньо. Саме тому за 3-4 дні хотів би бачити від керуючої компанії шляхи покращення роботи з заявками громадян. Для того щоб досягти хоча б рівня інших компаній, - сказав Володимир Буряк.

Міський голова наголосив, що керуючі компанії, комунальні підприємства, виконавчі органи міської ради мають активно співпрацювати з громадянами. Запоріжці не повинні залишатися один на один з проблемою після надходження заявки до контакт-центру. Їх необхідно своєчасно інформувати про виконання робіт, строки завершення та інше. Багато що залежить від рядових працівників, майстрів керуючих компаній.