Двірнику КП «Запоріжремсервіс» місто виділить службову квартиру

18.09.2019 12:55

За дорученям міського голови Запоріжжя Володимира Буряка працівниця комунального підприємства «Запоріжремсеріс» отримаэ двокімнатну квартиру в будинку на вулиці Волгоградській. Це питання винесуть для голосування на вересневе засідання виконкому. Жінка пропрацювала в комунальній системі міста більше десяти років, є матір'ю двох дітей.

Вікторія Яковенко працює на підприємстві «Запоріжремсервіс» на посаді працівника з комплексного прибирання. Робочий день починається з шостої ранку. Довгий час жінка з дітьми винаймала житло в Хортицькому районі, до роботи доводилося добиратися дуже довго, грошей ледь вистачало на оплату оренди.

Мати-одиначка Вікторія стала на чергу для отримання житла, добивалася від міської влади уваги до своєї проблеми. Відповідь прийшла зараз. Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк запропонував це питання для розгляду на найближчому засіданні виконкому. Розглядатимуть надання двокімнатної службової квартири в будинку, який знаходиться на вулиці Волгоградській.

- Житло в наш час знімати дуже непросто, тим більше з двома дітьми. Сяк-так ми справлялися, але труднощі, звичайно, є. Поки не можу повірити, що незабаром у нас може з'явитися своє житло. Після стількох років зусиль. Хочеться порадити всім - стукайте, і вам відчинять. Місцева влада чує і відгукується, якщо бачить, що людині дійсно потрібна допомога, - каже працівник з комплексного прибирання комунального підприємства «Запоріжремсерсіс» Вікторія Яковенко.

Вікторія пропрацювала в комунальній сфері більш десяти років. В її обов'язки входить щоденне прибирання територій від сміття, розчищення дворів від снігу і листя, дробління гілок.

- Працює Вікторія добре, довго вже працює, ходить сама вже довгий час добивається житла. Претензій у керівництва до неї немає, виконує всі доручення, старанна, добропорядна. В цілому на нашому підприємстві працює всього три людини, які стоять в чергу на житло. Віці пощастило - вона виявилася першою, ми всі за неї раді, - розповіла провідний інженер КП «Запорожремсервіс» Віра Бондаренко.

Якщо на засіданні виконкому проголосують за виділення житла, вже в жовтні Вікторія з дітьми зможуть переїхати в свою квартиру.

Міський голова Володимир Буряк прокоментував подію на своїй публічній сторінці у соціальній мережі "Фейсбук"