У Заводському районі провели рейд з ліквідації реклами наркотичних засобів

19.09.2019 12:00

До представників районної адміністрації приєдналися працівники Запорізького титаномагнієвого комбінату та місцевого будинку культури, а також небайдужі мешканці району.

Таку акцію проводять у вересні вже вчетверте. З кожним рейдом, зазначають організатори, кількість охочих поборотися з розповсюдженням наркотичних засобів зростає. Крім того, мешканці звертаються й самі – надають адреси, де розміщені рекламні написи. Цьому сприяє велика інформаційна робота районної адміністрації – проводяться регулярні бесіди з населенням, у соцмережах рекламуються самі рейди.

Цього разу до акції приєдналися близько 40 осіб, які розділилися на 4 групи та вирушили ліквідувати рекламні написи.

- Боротьба з розповсюдженням наркотиків повинна бути системною. Це не лише ось такі рейди з ліквідації рекламних написів - це постійне спілкування з населенням, роз’яснення, наскільки це шкідливо та небезпечно. Ми проводимо в школах просвітницьку роботу. До учнів регулярно приїжджають правоохоронці та студенти медичного університету, які розповідають про негативні наслідки вживання наркотиків та роз’яснюють правові аспекти. Дуже приємно, що до наших рейдів постійно приєднуються мешканці та працівники місцевих організацій. Це означає, що небайдужих людей у нас дуже багато, і це приємно, - зазначає голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Андрій Баєв.