У Запоріжжі відзначили День батька

23.09.2019 10:40

Цими вихідними в центральному парку культури і відпочинку «Дубовий гай» відбувся святковий захід, присвячений Дню батька. Організатори - управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради - підготували для батьків та їх дітей яскраву програму з розіграшами та нагородами.

Більше 200 запорізьких родин зібралися на головній сцені парку «Дубовий гай», щоб привітати мужніх татусів зі святом. Для гостей заходу працювали різноманітні локації та майстер-класи, а талановиті юні артисти підготували яскраві творчі виступи.

- День батька - дуже важливе родинне свято. Для відвідувачів ми підготували багато локацій, на яких кожен з учасників може реалізувати свої таланти, розважитися та погратися. Найкращі батьки-переможці конкурсу «А мій тато…» нагороджені почесними грамотами міського голови та цінними подарунками, - розповів начальник управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради Олексій Савицький.

У рамках конкурсу «А мій тато…» були нагороджені 15 батьків. Серед них - спортсмени, військовослужбовці, майстри народного мистецтва, рятувальники, представники трудових династій тощо.