За результатами особистого прийому у Запоріжжі відремонтують дорогу та добудують тротуар

23.09.2019 17:20

Ремонт дороги по вулиці Сусаніна, тротуару по вулиці Розенталь. Реконструкція спортивного майданчика школи №20. Ремонт однієї з зовнішніх стін в будинку по проспекту Соборному, 150. Для вирішення цих та низки інших питань запоріжці звернулися сьогодні на прийом до міського голови Володимира Буряка.

Дорога на вулиці Сусаніна у Дніпровському районі вже давно потребувала ремонту. Тут складно проїхати транспорту, у тому числі автобусу №47. Мешканці зверталися для вирішення цього питання, але результату не було. У результаті прийшли на прийом до міського голови Володимира Буряка. Також просили вирішити питання з завершенням будівництва тротуару на вулиці Розенталь.

- Доручення департаменту інфраструктури – відремонтувати дорогу вже цього року «ямковим» ремонтом. Також цього року має бути завершений тротуар на вулиці Розенталь, - зазначив Володимир Буряк.

Питання реконструкції спортивного майданчика школи №20 має бути вирішене наступного року. У планах на 2020 рік ремонт тротуару на бульварі Шевченка біля цього учбового закладу. Відповідні доручення сьогодні отримав голова Вознесенівської районної адміністрації Олександр Ніколаєнко.

Є проблемні питання і у мешканців будинку по проспекту Соборному, 150. Необхідно відремонтувати одну зі стін. Через проблеми з відпадаючою плиткою відбувається «замокання» квартир. У керуючій компанії «Місто для людей» повідомили, що готові стати до ремонту.

- Роботи потрібно розпочати вже цього тижня. Завтра виконаєте підготовку, у середу розпочнете ремонт, - заявив Володимир Буряк.

Також ще одною темою обговорення стало встановлення світлофора на одній з ділянок залізниці у Шевченківському районі. Він мав би попереджати про наближення потягів, щоб запоріжці мали можливість безпечніше переходити через залізничну колію. Однак представники Придніпровської залізниці повідомили, що з міркувань безпеки це зробити неможливо.

- Доручаю районній адміністрації, спільно з представниками залізниці та мешканців, пройти по цій ділянці. Переконатися, чи можливо встановити тут світлофор. Якщо це можна буде зробити законно, то роботи будуть виконані, - сказав Володимир Буряк.