У Хортицькому районі влаштували благодійний кінопоказ до Дня усиновлення

25.09.2019 12:00

Свято всіх усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків та батьків-вихователів, котрі прийняли до своїх родин дітей, відзначатиметься останнього вересневого дня – 30 числа. З цієї нагоди опікунські родини Хортицького району долучилися до спільного перегляду кінострічки українського виробництва «Фокстер & Макс».

На території району мешкають 140 дітей, які мають статус дітей-сиріт і позбавлених батьківської опіки та піклування. Всі вони мають законних представників: у віці від 0 до 14 років – опікунів, а від 14 і до 18 років – піклувальників.

До святкового заходу приєднався голова Хортицької районної адміністрації Олександр Пшеничний. Відзначив батьків грамотами за небайдужість до дитячої долі, благородство душі, чуйність, доброту, відповідальність за їх життя і добробут та щоденну копітку працю.

- Це люди, які взяли під крило неповнолітніх, обділених батьківською любов’ю, і несуть відповідальність за їх виховання та утримання. Тож місцева влада має завжди дослухатись до їх побажань та потреб. Ми разом з бізнесом організували показ фільму, який, сподіваюся, запам’ятається глядачам, і отримані враження ще довго зігріватимуть їх серця, - зазначив Олександр Пшеничний.

Глядацька зала кінотеатру була заповнена майже вщент. Сімейне пригодницьке фентезі «Фокстер & Макс» режисера Анатолія Матешка у прокат вийшло восени цього року. За сюжетом школяр (хлопець Макс) знаходить балончик з нано-фарбами і малює графіті собаки. Несподівано зображення оживає і перетворюється у чотирилапого наноробота з суперможливостями.