Названо найбільш високооплачувані професії у Запоріжжі

25.09.2019 12:17

Від 16 до 19 тисяч гривень роботодавці готові викласти за послуги слюсарів-ремонтників, електрогазозварювальників, майстрів виробництва, операторів верстатів, різальників та нагрівальників металу, бухгалтерів, начальників управлінь, виконавчих директорів. Такі дані наводить Запорізький міський центр зайнятості.

Більше 20 тисяч гривень складає оклад вогнетривників, пресувальників брухту, майстрів з ремонту устаткування, інженерів з підготовки виробництва.

- З’явилася вакансія з заробітною платою на рівні 30 тисяч гривень - для медичного директора. Всім, хто перебуває у пошуку роботи з гідним заробітком нагадуємо, що слід бути активними на ринку праці, а фахівці служби зайнятості завжди готові прийти на допомогу і надати максимальне сприяння, - зазначив директор міського центру зайнятості Олександр Мотовиця.

Наразі ринок праці доволі мобільний. Попит роботодавців залежить від економічної ситуації в країні в цілому і в регіоні, розвитку окремого підприємства, сезонності та багатьох інших факторів. Але все частіше роботодавець шукає або висококваліфікованого фахівця, або «універсального» робітника, здатного виконувати декілька функцій, навчатись і адаптуватись до змін. Чим більше професійних навичок має працівник, тим більшу заробітну платню готовий надати роботодавець.