У Шевченківському районі Запоріжжя відбулась нарада з керівниками квартальних та вуличних комітетів

27.09.2019 11:40

26 вересня в Шевченківській районній адміністрації відбувся семінар-нарада з керівниками органів самоорганізації населення (квартальні та вуличні комітети приватного сектору). Розглядалися зміни у призначенні субсидій, налагодження взаємодії з ТОВ «Вельтум-Запоріжжя», інформування про участь у Громадському бюджеті та у святкуванні Дня міста, 76-річчя визволення Запоріжжя від нацистських загарбників та Дня захисника України.

Представники управління соціального захисту населення Запорізької міської ради розповіли про соціальні нормативи користування житлом, індивідуальним опаленням, газо-, водо- та електропостачанням, на оплату яких держава надає пільги та встановлює субсидії. Дали роз’яснення про готівкову та безготівкову форми отримання субсидії. Окремо було наголошено, що для подачі документів на оформлення субсидії та різних видів державних допомог працює онлайн запис за посиланням: upsznsh.zp.ua. Також записатися на прийом можна за багатоканальним телефоном 093-170-77-70.

Заступник начальника відділу комплектування Шевченківського військового комісаріату капітан Віталій Візірякін подякував керівникам квартальних та вуличних комітетів за співпрацю в оповіщенні мешканців щодо необхідності прибуття до військкомату. Також Віталій Візірякін розповів про початок призову громадян України на строкову військову службу восени 2019 року.

Заступник голови Шевченківської райадміністрації Зоя Лимарчук розповіла про заплановані міські та районні заходи з нагоди відзначення Дня міста, 76-річчя визволення Запоріжжя від нацистських загарбників та Дня захисника України. Нагадаємо, цього року святкові заходи до Дня міста відбудуться у Запоріжжі 12 та 13 жовтня на каскаді фонтанів «Райдуга» та у Вознесенівському парку. Для традиційної Покровської ярмарки повністю перекривати рух на Набережній магістралі не будуть.