У Запоріжжі відзначили День туризму

27.09.2019 14:57

Святкова зустріч туристичного активу міста відбулась сьогодні, 27 вересня, у приміщенні Туристичного інформаційного центру.

Сьогодні Україна відзначає національне професійне свято – День туризму. Воно стосується не лише тих, хто не уявляє свого життя без подорожей, а й людей, які організовують та здійснюють мандрівки. Це співробітники турагенцій, туроператори, екскурсоводи тощо.

Усіх причетних до розвитку туризму в Запоріжжі людей сьогодні відзначили приємними подарунками та нагородили подяками у Туристичному інформаційному центрі. Також під час зустрічі обговорили актуальні питання туристичної сфери і презентували досягнення у галузі за 8 місяців поточного року. Не оминули увагою і проведення Туристичного бізнес-форуму. Присутні обговорили напрямки і формат його роботи у 2019 році.

- Про Запоріжжя у туристичному плані наразі багато позитивних відгуків, і це добре. Запоріжжям почали цікавитись туристи, до нас приїжджають дуже багато людей. Фестиваль «Khortytsia Freedom» – яскравий приклад тому. Деякі люди навіть не знали про Запоріжжя, а тепер усім розповідають, як у нас круто. Наше місто має великий потенціал, і саме люди, які сьогодні зібралися тут, знають як його реалізувати якнайкраще, - зазначила начальниця управління туризму департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Катерина Сімонова.